Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van Hans van Dalsum, Hans van der Drift en Willem Maris.

In het voorjaar, op 15 april, overleed Hans van Dalsum. Hij was al enige tijd ziek en ontving bijna geen bezoek meer. Tom Okker bezocht hem nog voor z’n tachtigste verjaardag en schrijft dat Hans niet was weg te denken uit het Nederlands tennis. Na zijn eigen actieve tenniscarrière: “kwam hij altijd naar Wimbledon om spelers te contracteren voor de Wimbledon Exhibition op de Mets op de zondag na Wimbledon, toen de finales daar nog op zaterdag gespeeld werden. Dit was altijd een hoogtepunt in het Nederlands Tennis.”
En: “Hans, een dierbare vriend, soms behoorlijk bot en recht voor z’n raap, maar met het hart op de goede plaats. Het Nederlands Tennis verloor met hem een zeer geinteresseerde oud-kampioen maar vooral een vriend!”

Op 16 november verloren wij ook ons lid van verdienste Hans van der Drift . Evert Schneider vertelt: “Hans raakte als medicus en inspirator betrokken bij het nationale tennis. Met raad en daad – dit laatste geheel  letterlijk te nemen: de inhoud van zijn tassen met verzamelingen aan injecties was legendarisch – heeft hij zich steeds bereid getoond leden van onze IC medisch bij te staan. Tot op hoge leeftijd heeft Hans nog getennist; met trots mag ondergetekende vermelden in de laatste wedstrijd van Hans voor onze IC aan diens zijde gespeeld te hebben. De Internationale Lawn Tennis Club van Nederland denkt aan Hans van der Drift in vriendschap en met groot respect.”  

En onverwacht stierf op 11 december oud Davis Cup speler en Nederlands kamioen in enkel dubbel en gemengd dubbel Willem Maris . Hij was nog slechts 71 jaar.