Bijeenkomst  6 april 2011

Aanwezig namens jongeren:

Stephanie Rottier

Edwin Kempes

Raemon Sluiter

John van Lottum

Stephan Noteboom

Jan Siemerink

Aanwezig namens bestuur:

Louk Sanders

Mark Koevermans

Joost Wijnhoud

Michiel Schapers

 

Samenvatting van wat er gezegd is:

         Namens Edwin en John werd gemeld dat jongere leden tegenwoordig een soort pauze inlassen nadat ze actief met proftennis gestopt zijn. In die periode hebben zij niet zo veel behoefte aan deelname in IC verband. De net gestopte spelers trekken wel met elkaar op. Edwin en John geven aan dat er na verloop van enige tijd wel meer enthousiasme ontstaat richting IC.

         Stephanie geeft aan dat het door de gezinsdruk moeilijk was voor haar om regelmatig aanwezig te zijn. Zij pleit voor het herhalen van een familiedag zoals die in het verleden ook al eens is georganiseerd.

         De jongeren komen met de suggestie om IC evenementen meer te koppelen aan Internationale evenementen in Nederland zoals het ABN/AMRO, Den Bosch, Scheveningen, Masters in Rotterdam en de AFAS Tennis Classics. Overleg met Raemon is mogelijk wat betreft een IC evenement tijdens de Masters.

         Het dubbeltoernooi voor IC leden nieuw leven inblazen. Ook een andere format voor een intern toernooi is een optie. We zijn tenslotte een tennisclub!

         Een andere invulling van de clubdag is een mogelijkheid. Een jaarlijks terugkerend najaarsdiner  wordt ook genoemd.

         Voorkeur qua planning gaat uit naar het weekeinde en dan met name de zondagen.