Op zondag 6 september verzamelden zich een 7-tal IC-(st)ers – te weten Hans Adama van Scheltema, Theo Bollerman, Maaike Kerkhoff-Koutstaal, Rob Kuijpers, Stephanie Rottier, Fried Schmitz en Evert Schneider – om op de sfeervol gelegen banen van tennisclub Park Marlot een ontspannen balletje met elkaar te slaan..

Begunstigd door het mooie weer werd er  een aantal uren lang in wisselende combinaties met veel enthousiasme en plezier naar harte lust gesingled en gedubbeld. Het tennisnivo was (nog) zodanig, dat er regelmatig een spontaan applaus klonk van de toeschouwende Marlot-leden en IC-aanhang.

Rond een uur of vijf werd de middag afgesloten met een hapje en een drankje. Aan Rob Kuijpers werd, enigszins verlaat door corona, alsnog de Dutch IC Cup uit gereikt. Het nieuwe lid Maaike Kerkhoff-Koutstaal werd van harte welkom geheten in de IC-gelederen en ontving daarbij een spelt met het IC logo. Tenslotte mag niet onvermeld blijven, dat Louk Sanders nog goede zaken deed met de verkoop van een aantal nieuwe Dunlop/IC-tennisshirts.

Het algemene gevoel bij de deelnemers: dit moeten we vaker doen!!!