Op 1 oktober hebben wij onze Golf- en Clubdag wederom mogen organiseren op de prachtige golfbaan van de Eindhovensche golf in Waalre. Terwijl het in bijna heel Nederland regende waren de omstandigheden prima en Esther en Rene Haanskorf stonden ons als vanouds op te wachten met koffie en vlaai om 11.00.

De opkomst met 35 deelnemers had nog wel wat beter gekund zeker gezien het feit dat het vanwege Corona inmiddels twee jaar geleden was dat wij de Golf- en Clubdag organiseerden. Iedereen, behalve de spelers die de Eindhovensche als basis hebben, vond de baan en vooral de greens erg lastig, maar de uitdaging was daardoor extra groot. Na de golfwedstrijd sloten verschillende leden, die niet aan de golfwedstrijd meededen, nog aan voor het diner, waardoor de avond zonder 1.5 meter beperkingen als vanouds heel gezellig werd.

Judith Ambags opende de avond met een triest bericht. Zij vond moedige woorden door te vertellen dat haar man Michel Ambags in juni 2021 is overleden na een relatief kort ziekbed. Ook stond zij stil bij onze recent overleden markante leden Piet van Eijsden en Piet Veentjer.  Ook is 28 september 2021 Hans Tuyt overleden, de man van Anneke Tuyt, die beiden jarenlang op de IC Golf- en Clubdag aanwezig waren. Wij hopen natuurlijk dat Anneke Tuyt volgend jaar weer aansluit bij ons en wij hebben haar een kaart gestuurd, getekend door alle aanwezigen.

De prijsuitreiking werd evenals vele voorgaande jaren gedaan door Mark Koevermans. Op het laatste moment had hij nog toegezegd te komen. Wat een spreker is die man. Zijn lange inleiding zat vol met humor en ook zijn soms lastige tijden bij Feyenoord kwam ter sprake.

De Peter Scholtz schaal werd door Marianne Scholtz uitgereikt aan Els Veentjer, vanwege haar verdiensten bij het organiseren van vele wedstrijden en natuurlijk ook om haar een hart onder de riem te steken vanwege het overlijden van haar Piet.

De golfuitslagen:

Stableford-wedstrijd partners:

1e prijs:  Jolanda Vekemans (IC Golf Cup), stfd-punten  34   

2e prijs:  Peter van Essen, stfd-punten  33

Stableford-wedstrijd IC-ers:

1e prijs (Betty Stöve Trofée): Trudy Groenman, stfd-punten  36

2e prijs: Mark Koevermans, stfd-punten  31

Team-prijs:

Louk Sanders, Martin Koek, Stephen Noteboom, stfd-punten  89

Neary  op hole 8: Rob Mentink

Longest drive op hole 18 Dames: Wendy Fok

Longest drive op hole 18 Heren: Mark Koevermans

IC-kampioenschap 2021:

1e prijs (Van Riemsdijk Beker): Trudy Groenman, bruto-score: 85                                                

2e prijs: Mark Koevermans, bruto-score: 86

3e prijs Louk Sanders , bruto-score: 87