IC Golf- en Clubdag 2019 op de Eindhovensche Golf !!

VRIJDAG 4  OKTOBER 2019  

Ook in 2019 zijn wij als IC weer met onze partners welkom op de Eindhovensche Golf. Ook nu weer op de eerste vrijdag van oktober: 4 oktober a.s.. DeeInemers van voorgaande jaren hebben die datum al lang weer in hun agenda staan. Want die weten: het is het nemen van een vrije dag zeker waard! Vroeger was het alleen Golfdag, nu ook Clubdag. Ook niet-golfers en hun partners zijn van harte welkom. Sowieso bij borrel en diner maar voor hen is dit ook een unieke kans om door middel van een gratis ‘clinic’ nader kennis te maken met de golfsport. Voor iedereen geldt natuurlijk dat deze dag de ideale gelegenheid is om in een gezellige en ontspannen sfeer andere IC-ers weer eens te ontmoeten.

Het clubhuis van de Eindhovensche Golf.

We kunnen straks weer als vanouds gebruik maken van het mooie clubhuis dat in het afgelopen jaar volledig verbouwd is. De golfwedstrijd start dit jaar een uur eerder dan gebruikelijk maar we zullen zorgen dat niet – zoals vorig jaar – de snelweg bij Eindhoven geblokkeerd zal zijn.

 Programma:

10:30 uur: Koffie en vlaai

11:00 uur: Welkom en mededelingen

11:30 uur: Start van de golfwedstrijd

14:30 uur: Clinic

16:30 uur: Borrel

18:00 uur: Diner

Kosten:

  • Greenfee voor deelnemers slechts €25!!
  • Borrel en andere extra-uitgaven (bijv. buggy) voor eigen rekening.
  • Diner €35 (IC biedt wijn en koffie aan).
  • Clinic gratis (aangeboden door IC)

Aanmelding:

Aanmelden kan nu reeds via ph.ybema@onsmail.nl . Begin september volgt een reminder met   vragen over wel/niet diner, clinic?, buggy? en opgave actuele handicap. Mochten er nu al vragen zijn dan graag contact met Piet Hein Ybema (040-2853766 of 06-24813864).